ISO 9001:2015


Kwaliteitsvol, betaalbaar én met certificaatgarantie. Dat is ArionSolution.


ISO 9001 is de meest populaire internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

De nieuwe norm ISO 9001:2015 is de eerste grootschalige herziening van de norm sinds 2000, geschreven met het oog op hedendaagse zakelijke uitdagingen en ... niet onbelangrijk ... geschreven voor organisaties van iedere grootte! De wijzigingen binnen de norm zorgen voor meer flexibiliteit in het aanbieden van veelzijdige voordelen aan organisaties. Niet alleen als tool voor kwaliteitsmanagement maar meer als beduidend kader met als doel zakelijke verbetering zoals het leveren van efficiëntie en het verbeteren van de klanttevredenheid.

ArionSolution kan u adequaat begeleiden naar een initiële externe audit conform ISO 9001:2015.

Daarnaast kunnen wij gepaste adviezen formuleren om uw huidig kwaliteitsmanagementsysteem op basis van ISO 9001:2008 om te vormen naar de versie 2015.


De nieuwe norm ISO 9001:2015

Wat zijn de belangrijkste veranderingen?Welke adviestrajecten bieden wij aan?

Opstellen kwaliteitsmanagementsysteem.


Het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem tot uiteindelijke ISO 9001:2015 certificatie is een intensieve maar boeiende opdracht. ArionSolution geeft in een heldere offerte een overzicht van een volledig traject. Na akkoord houden wij intensief op periodieke basis met u contact, stellen wij onze adviesrapportages op en implementeren wij de processen. Als het kwaliteitsmanagementsysteem volledig in werking is doen wij een finale audit vóór certificering en zal de certificatie worden aangevraagd.

Vernieuwen kwaliteitsmanagementsysteem.


Een werkend kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2008 is een goede zaak. Maar in vergelijking met de nieuwe norm ISO 9001:2015 zijn er toch wel verschillen. De nieuwe norm versie 2015 gaat minder uit van papierwerk. Daarnaast legt de nieuwe norm veel nadruk op "risicogebaseerd denken".

Uw heel kwaliteitsmanagementsysteem zal gevormd moeten worden rond dit principe, alle mogelijke risico's moeten geïnventariseerd, geanalyseerd en vervolgens zoveel mogelijk worden geëlimineerd.

ArionSolution helpt u graag met het doorlichten, ombouwen en opfrissen van uw oude kwaliteits-managementsysteem.

Bijhouden kwaliteitsmanagementsysteem.


U heeft reeds een ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem maar u wil periodiek toetsen of het systeem daadwerkelijk voldoet aan de kernelementen en kerneisen, of u wenst interne audits op een onafhankelijke manier te laten uitvoeren? Ook dat kan ArionSolution voor u verzorgen.

Met onze onafhankelijke en frisse blik brengen wij heldere inzichten die een waardevolle toevoeging aan uw organisatie zijn en uw kwaliteitsmanagementsysteem up-to-date houden.Een volledig systeem

Op maat

Betaalbaar

Topkwaliteit

Certificaatgarantie