We facilitate your business.

De wijze waarop facilitaire dienstverlening op kantoor wordt vormgegeven draagt bij tot een werk- en leefomgeving waarin medewerkers kunnen excelleren, waarin talenten floreren en waardoor gasten geïnspireerd raken.

De beslissing om het facilitair management uit te besteden aan een specialist komt vaak voor uit de nadrukkelijke wens om meer focus te hebben op de core business en de kwaliteiten van de eigen organisatie.

Wij werken op basis van het outsourcingsmodel Integrated Facility Management.

Hierbij wordt de gedeeltelijke of volledige inrichting en aansturen van uw facilitaire organisatie ondergebracht bij ArionSolution. Binnen een afgesproken kader richten wij volledig zelfstandig de facilitaire dienstverlening in en worden de facilitaire diensten ondergebracht bij onze zusterondernemingen en mogelijke vaste leveranciers of partners. Hierbij draait alles om één facilitaire filosofie, één werkwijze en één samenwerkend team, aangestuurd door uiterst ervaren facility managers.

Ons Integrated Facility Management-model creëert synergie en maximale kostenbeheersing, maar ook efficiëntie en integrale afstemming binnen werkprocessen. Zo ontstaat er een werking volgens open boek waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat.

ArionSolution maakt gebruik van een geïntegreerd en web-based systeem en installeert binnen uw organisatie een platform compleet met werkprocessen gebaseerd op de overeengekomen service level agreements met de diverse leveranciers en interne stakeholders. Contracten, contractafspraken, prijzen, tarieven en facturatiegegevens worden tevens ondergebracht in ons systeem.

Dagelijks registreren en managen wij de meldingen, reserveringen, bestellingen enz. in ons systeem en genereren wij de nodige rapportages. Hierdoor zijn we in staat om totale transparantie te creëren omtrent budgetten, performance en contracttermijnen.