Over ons.


ArionSolution is een onafhankelijk Belgisch adviesbureau voor de private en publieke sector op gebied van schoonmaak, facilitaire diensten en certificering.

We hechten veel waarde aan onze onafhankelijkheid en waarborgen deze door geen banden of relaties aan te gaan met mogelijke leveranciers. Dit betekent voor onze klanten dat zij altijd een objectief en eerlijk advies krijgen. 

Wij adviseren opdrachtgevers, inkopers, facilitaire managers, gebouwverantwoordelijken, bouwcoördinatoren, architectenbureaus e.d. inzake verschillende aspecten met betrekking tot een kwaliteitsvolle schoonmaak van gebouwen en geïntegreerde facilitaire diensten. 


ArionSolution maakt tailor-made schoonmaakcalculaties om uw eigen schoonmaakdienst professioneel te kunnen (her)inrichten. 

Voor nieuwe of te renoveren gebouwen kunt u op ons rekenen voor advies inzake schoonmaakbewust ontwerp.

En om zeker te zijn van een opvolging van de kwaliteit van uw interne of externe schoonmaakdienst kunt u op ons beroep doen om kwaliteitscontroles schoonmaak uit te voeren.

Wij helpen bedrijven met het implementeren van een modern en helder kwaliteitsmanagementsysteem en staan garant voor een succesvolle begeleiding naar het behalen van een ISO 9001:2015 certificaat.

Ook onderwijsinstellingen kunnen rekenen op onze dienstverlening bij het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 21001:2018.

Steeds meer instellingen in de zorg en welzijn hebben een ISO certificering nodig. Met een ISO certificering willen zorginstellingen de kwaliteit die zij leveren verder professionaliseren en inzichtelijk, meetbaar en toetsbaar maken. Zorginstellingen kunnen dan ook rekenen op onze dienstverlening bij het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem conform NEN-EN 15224:2017.

U wilt uw bedrijf volgens VCA certificeren en bent hiervoor op zoek naar ondersteuning? Dan vindt u bij ArionSolution dé geschikte partner in VCA begeleiding.


Change management

zou als een dolfijn moeten zijn, niet als een walvis.
ArionSolution is gericht op het continu verbeteren van de interne processen en de dienstverlening op basis van feedback van onze klanten en stakeholders.

Dit alles met als doel de klanttevredenheid nog verder te verhogen. Ons eigen kwaliteitsmanagementsysteem ISO9001:2015 helpt ons daarbij. Het geeft onze onderneming meer structuur, verhoogt de efficiency en verbetert onze diensten.

U kunt dus vertrouwen op onze kwaliteit.