Over ons.


ArionSolution is een onafhankelijk adviesbureau voor de private en publieke sector op gebied van schoonmaak, facilitaire diensten en certificering.

Wij hechten veel waarde aan onze onafhankelijkheid en waarborgen deze door geen banden of relaties aan te gaan met mogelijke leveranciers. Dit betekent voor onze klanten dat zij een objectief en eerlijk advies krijgen. 

Wij adviseren opdrachtgevers, inkopers, facilitaire managers, gebouwverantwoordelijken, bouwcoördinatoren, architectenbureaus e.d. inzake verschillende aspecten met betrekking tot een kwaliteitsvolle schoonmaak van gebouwen en geïntegreerde facilitaire diensten.

Naast facilitair advies helpen wij bedrijven met het implementeren van een modern en helder kwaliteitsmanagementsysteem en verzorgen wij een succesvolle begeleiding naar het behalen van een ISO 9001:2015 certificaat.

Ook onderwijsorganisaties kunnen rekenen op onze dienstverlening bij het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 21001:2018.

U wilt uw bedrijf volgens VCA certificeren en bent hiervoor op zoek naar ondersteuning? Dan vindt u bij ArionSolution dé geschikte partner in VCA begeleiding.


Change management zou als een dolfijn moeten zijn, niet als een walvis.