Over ons.


ArionSolution is een onafhankelijk adviesbureau voor de private en publieke sector op gebied van schoonmaak, facilitaire diensten en certificering.

Wij hechten veel waarde aan onze onafhankelijkheid en waarborgen deze door geen banden of relaties aan te gaan met mogelijke leveranciers. Dit betekent voor onze klanten dat zij altijd een objectief en eerlijk advies krijgen. 


Wij adviseren opdrachtgevers, inkopers, facilitaire managers, gebouwverantwoordelijken, bouwcoördinatoren, architectenbureaus e.d. inzake verschillende aspecten met betrekking tot een kwaliteitsvolle schoonmaak van gebouwen en geïntegreerde facilitaire diensten.

Naast facilitair advies helpen wij bedrijven met het implementeren van een modern en helder kwaliteitsmanagementsysteem en verzorgen wij een succesvolle begeleiding naar het behalen van een

ISO 9001:2015 certificaat.

Ook onderwijsinstellingen kunnen rekenen op onze dienstverlening bij het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 21001:2018.

Steeds meer instellingen in de zorg en welzijn hebben een ISO certificering nodig. Met een ISO certificering willen zorginstellingen de kwaliteit die zij leveren verder professionaliseren en inzichtelijk, meetbaar en toetsbaar maken. Zorginstellingen kunnen dan ook rekenen op onze dienstverlening bij het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem conform NEN-EN 15224:2017.

U wilt uw bedrijf volgens VCA certificeren en bent hiervoor op zoek naar ondersteuning? Dan vindt u bij ArionSolution dé geschikte partner in VCA begeleiding.


Change management zou als een dolfijn moeten zijn, niet als een walvis.