Fuel Cell Power. PWWR to the people.

Fuel Cell Power NV is een 100% dochteronderneming van Alkaline Fuel Cell Power, een Canadees bedrijf beursgenoteerd aan de Canadese beurs en de beurs van Frankfurt. Fuel Cell Power NV werd opgericht in januari 2021 met de bedoeling om het Centre of Excellence voor AFCP te worden.  Gedreven door de wereldwijde uitdagingen om CO2  te verminderen, ontwikkelt Fuel Cell Power prototypes van Ken 10 Kbrandstofcellen zonder uitstoot. Deze brandstofcellen kunnen electriciteit leveren in "off-grid"-omstandigheden, als "back-up-power"-oplossingen en in woonwijken waar de brandstofcel optioneel warmte kan leveren. Fuel Cell Power beschikt over een werkplaats en bijhorend laboratorium voor de (sub)assemblage van prototypes, voor het testen, het ontwerpen en het fabriceren van op maat gemaakte onderdelen van de Balance of Plant (BOP).

Een kwaliteitsmanagementsysteem opbouwen "from scratch".

ArionSolution werd door Fuel Cell Power ingeschakeld voor een begeleiding naar ISO 9001:2015 certificeringHet opbouwen van een kwaliteitsmanagementsysteem binnen deze innovatieve onderneming was een inspirerende en boeiende opdracht. De opdracht van ArionSolution bestond uit het definiëren van de hoofd- en deelprocessen en het opmaken van een kwaliteitshandboek en kwaliteitswerkboek. Het ISO 9001:2015 certificaat werd met glans behaald op 19/07/2022, na een initiële externe audit door certificatiebureau BQA

Intern auditen en onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem.

ArionSolution verzorgt voor Fuel Cell Power tevens de periodieke interne audits en draagt zorg voor het updaten en onderhouden van het nieuwe ingevoerde kwaliteitsmanagementsysteem.


"De consultant van ArionSolution heeft zich, als leek in onze sector, zeer snel een heel goed beeld gevormd van wat/wie we zijn en waar we voor staan. Dit door gerichte vragen te stellen en goed te luisteren. Van daaruit is hij begonnen met alle processen te beschrijven, ons kwaliteitshandboek en kwaliteitswerkboek samen te stellen en dit samen met ons te verfijnen en te optimaliseren. De support tijdens de certificatie-audit was zéér professioneel en meer dan welgekomen. Wij kunnen als bedrijf enkel heel tevreden zijn want zonder begeleiding zou het voor ons zeer moeilijk geweest zijn om tot dit positief resultaat te komen. ArionSolution heeft onze verwachtingen méér dan ingelost." 

Luc Pauwels

Business Director

Fuel Cell Power NV 


Klantbeoordeling

9/10