MedExel. Beheer van a tot z.

MedExel is een dienst van de cvba Promut aan werkgevers en hun verzekeringsmaatschappijen. MedExel beheert de polissen voor gezondheidszorg die werkgevers voor hun personeel afsluiten.

De cvba Promut heeft meer dan 20 jaar ervaring in het beheer van medische fondsen van bedrijven. Een grondige kennis van de sociale zekerheidssector en van medische facturen is de basis van hun succes. De dienstverlening van MedExel bestaat uit "Third Party Administration", een volledige service voor het beheer van verzekeringen op het vlak van gezondheidszorg (hospitalisatie, ambulante zorg,...), ondersteund door het derdebetalerssyteem AssurCard.

Een goede werking nog beter organiseren.

Om de dienstverlening van MedExel performant te verbeteren werd ArionSolution ingeschakeld voor een begeleiding naar ISO 9001:2015 certificering. De opdracht van ArionSolution bestond uit het definiëren van de hoofd- en deelprocessen en het opmaken van een kwaliteitshandboek en kwaliteitswerkboek. Het ISO 9001:2015 certificaat werd behaald op 10/01/2020, na een initiële externe audit door certificatiebureau DQS Belgium

Intern auditen en onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem.

ArionSolution verzorgt voor MedExel tevens de periodieke interne audits en draagt zorg voor het updaten en onderhouden van het ingevoerde kwaliteitsmanagementsysteem.


"We hebben een zeer goede begeleiding gekregen van ArionSolution (Marc Jans) in het traject naar onze

ISO 9001 certificering." 

Kurt Mellaerts

Director Sales & Operations MedExel


Klantbeoordeling

9/10