Begeleiding naar NEN-EN 15224:2017 certificering


De ISO voor Zorg & Welzijn.


Het managen van een zorginstelling wordt steeds uitdagender.

Werken in de gezondheidszorg is aanzienlijk veranderd. Zorginstellingen worden geconfronteerd met nieuwe regels, meer invloed van patiënten en hun vertegenwoordigers, eisen van stakeholders en verzekeraars én nieuwe behandelmethodes en technieken.

De NEN-EN 15224 is een norm specifiek voor de gezondheidszorg gebaseerd op de ISO 9001.
In 2017 is deze norm vernieuwd waardoor de nadruk nu meer ligt op het management en de risicoanalyse van uw zorginstelling. De context van uw zorgsinstelling speelt hierbij een belangrijke rol. In deze context weegt u alle interne en externe issues af op basis van eventuele risico’s en kansen.
ArionSolution kan het volledige traject naar NEN-EN 15224 certificering voor u begeleiden.

Van nulmeeting tot en met de begeleiding van uw certificering audit. Wij werken met een aanneemsom in verschillende fases waarmee u precies weet wat u van ons kunt verwachten en voor welke prijs. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches weten wij waar auditors op letten en wat zij u tijdens een audit zullen vragen.

Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze consultant. Op basis van een persoonlijk gesprek kunnen wij u een offerte op maat aanbieden.